"Зеніт" - "Шахтар". Прогнози спеціалістів

"Зеніт" - "Шахтар". Прогнози спеціалістів

Фото: ФК "Шахтар"

Колишні футболісти "Шахтаря" поділилися своїми думками щодо майбутнього матчу з "Зенітом".

Вітчизняні футбольні фахівці вірять у перемогу донецького "Шахтаря" у матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти пітерського "Зеніту".

ЗЕНІТ - ШАХТАР. Відеотрансляція о 19:00

Володимир П'яних, колишній півзахисник "Шахтаря" - 1:2

"Шахтар" - команда з шахтарським характером. Я впевнений, що у Санкт-Петербурзі український клуб зуміє здобути перемогу. Так, у матчі двотижневої давності "Зеніт" діяв ефективніше, але не варто применшувати заслуги підопічних Мірчі Луческу, адже поєдинок завершився нічиєю.

У майбутньому матчі головною зброєю гірників повинен стати бразильський півзахист, який буде нагнітати обстановку біля воріт господарів поля. Але спершу необхідно навести порядок в обороні і правильно організувати командну гру. Відступати нікуди - позаду Донбас".

Михайло Соколовський, колишній півзахисник "Шахтаря" - 2:2

"Головним козирем обох команд у майбутньому протистоянні стане мотивація. Думаю, що цей поєдинок буде ключовим як для "Шахтаря", так і для "Зеніта" в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів.

І в одного, і в іншого суперника є шанси вийти в наступний етап турніру, а перемога над конкурентом серйозно посприяє цьому. Не так давно півзахисник "Зеніту" Сергій Семак в одному зі своїх інтерв'ю сказав, що навряд чи в майбутньому матчі буде багато гольових моментів. Я з ним згоден, але впевнений, що голи глядачі побачать точно".

Сергій Ященко, колишній захисник "Шахтаря" - 1:2

"Багато фахівців і журналісти стверджують, що після нічиєї з "Зенітом" в Донецьку "Шахтар" не зуміє перемогти і в гостях.

Я не згоден з цією думкою. Так, у "гірників" спостерігався певний спад у грі, що було помітно в поєдинках і Ліги чемпіонів, і чемпіонату України. Але зараз, думаю, це вже позаду. Між собою гратимуть дві рівні команди. У матчі з "Зенітом" на перший план вийде індивідуальна майстерність виконавців, але я не вважаю, що "Шахтарю" потрібно побоюватися когось у складі російського клубу".

Читайте також:

Букмекери назвали "Шахтар" аутсайдером матчу з "Зенітом"

Фанат "Шахтаря" зізнався, що клуб довго привчав народ до халяви

"Зеніт" – "Шахтар". Анонс битви у лігві лева

Срна: у "Шахтаря" немає паніки та кризи

Луческу: у "Шахтаря" немає вибору - треба обігравати "Зеніт"

Зирянов: нехай "Шахтар" нас перебігає, а ми гратимемо у футбол

Тимощук розповів, як "Шахтарю" грати проти "Зеніту"

Спаллетті: подивимося, як донецький вовк зіграє в лігві лева

Повʼязані теми:

Наступна публікація