Зідан: у "Реала" завтра фінал Ліги чемпіонів

Зідан: у "Реала" завтра фінал Ліги чемпіонів

Фото: Reuters

Керманич "вершкових" серйозно налаштовується на гру.

Головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан поділився думками щодо зустрічі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти італійського "Ювентуса".

За словами керманича Королівського клубу, матч-відповідь проти туринців стане для його команди дуже важливою битвою, незважаючи на результат першої гри.

"Результат першого матчу не несе ніякого впливу на нас. Зараз буде інша зустріч, а що було, то було. Ми досягли непоганого результату, але це тільки половина шляху. Завтра нам грати другий тайм, і нам треба провести ще один хороший матч. Я думаю тільки про завтрашній день і свою команду, а не про потенційних опонентів у півфіналі.

У нас в цьому сезоні один фінал, і він завтра. А там вже подивимося, скільки ще фіналів випаде на нашу долю. Не можна забувати і про чемпіонат Іспанії. Ми хочемо фінішувати якомога вище. Завтра на нас чекає фінал у Лізі чемпіонів. Треба просто рухатися до мети, крок за кроком", - цитує слова Зідана офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що матч між "Реалом" та "Ювентусом" відбудеться 11 травня 2018 року в Іспанії. Початок протистояння о 21:45 за київським часом. Перша гра завершилася розгромною перемогою мадридців з рахунком 3:0.

Повʼязані теми:

Наступна публікація